Archieven

Afsluiting Chrysantstraat vanaf 13 april

De aanleg van het nieuwe riool gaat voorspoedig, tot en met woning Akelei 125 is het nieuwe riool al aangelegd. Binnen deze fase leggen we ook een deel van het riool in de Chrysantstraat, tussen de woningen Chrysantstraat 64 en 70. Tijdens de aanleg van dit riool is het noodzakelijk om de Chrysantstraat te stremmen. Vanaf woensdag 13 april a.s. 7.00 uur is doorgaand verkeer door de Chrysantstraat niet mogelijk. Met bebording wordt het verkeer omgeleid. In bijgevoegd figuur is het werkvak met kleur aangegeven.  Riolering voor Chrysantstraat 70-64

Delen

Vragen, opmerkingen of klachten?

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over de inrichtingswerkzaamheden die door ons, Hoornstra Aann. Mij. NV, worden uitgevoerd, dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder Albert Kamps, tel 06-46400895.

In het buurtkantoor hebben wij een informatiepunt ingericht, waar Albert op werkdagen aanwezig is tussen 9.30 en 10.30 uur. In het informatiepunt kunt u nader info krijgen over o.a. de fasering, de planning en de aard van de werkzaamheden.

Delen

Werkzaamheden zijn begonnen

We zijn gestart met de werkzaamheden. De verharding ter plaatse van de Kalmoes is verwijderd en het eerste riool is aangelegd. Op deze website houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden.

Delen

Deelfase 1

Bijgevoegd is de concepttekening van deelfase 1. In kleur is het deel aangegeven waarmee wordt gestart. Fasering-Blad 1

Delen

Informatiepunt

Vanaf dinsdag 29 maart worden door ons de werkzaamheden opgestart. Om vragen uit de omgeving te beantwoorden hebben wij in het buurtkantoor een informatiepunt ingericht. Op werkdagen, tussen 9.30 en 10.30 uur is onze uitvoerder, dhr. Albert Kamps, daar aanwezig om vragen te beantwoorden en om uitleg te geven over het project.

Dus heeft u vragen, kom op werkdagen tussen 9.30 en 10.30 uur naar het informatiepunt.Bord informatiepunt

Delen

Start van de werkzaamheden

Op 29 maart a.s. is het dan zover. Dan gaan wij, Hoornstra Aann. Mij NV uit Nieuw-Buinen, beginnen met de inrichtingswerkzaamheden. Wij starten met de aanleg van het riool door de groenstrook, vanaf de watergang ten westen van de Kalmoes. Aansluitend wordt het riool ter plaatse van de Kalmoes en de Akelei aangebracht. Dit houdt in dat wij het bestaande straatwerk op gaan breken, waardoor aanliggende percelen tijdens deze uitvoering niet met de auto kunnen worden bereikt. Tijdens deze werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld. De direct aanwonenden hebben inmiddels een bewonersbrief ontvangen. Bewonersbrief deelfase 1a

Delen

Updates van Hoornstra en project Nije Daip

hoornstralogo

 

 


Via deze pagina zullen wij u regelmatig informeren over de voortgang van onze werkzaamheden.

Delen