opening buurtkantoor

Zaterdag 21 juni is het buurtkantoor Nije Daip geopend. De bestuurder van Lefier , Lex de Boer en de directeur Lefier Zuidoost Drenthe hebben samen met de wethouders van de gemeente Borger-Odoorn, FreekBuijtelaar en Ton Souverein de opening verricht. Het buurtkantoor is gevestigd in een slooppand Chrysantstraat 35. Lefier heeft het pand beschikbaar gesteld aan de huurdersvereniging, die samen met de klankbordgroep drie dagdelen aanwezig zullen zijn om de eventuele vragen beantwoorden die de bewoners, die in het gebied wonen waar de herstructurering zal plaats vinden. De klankbordgroep streeft er naar om de vragen direct te kunnen beantwoorden. Kunnen zij dat niet, dan worden de vragen mee genomen naar de overleg rondes, die de klankbordgroep geregeld heeft met de gemeente en Lefier. De vragen dienen alleen betrekking hebben op het plan Nije Daip, alle andere vragen kunnen worden gesteld aan Lefier. Lefier houd wekelijks een spreekuur in de Steunstee, elke woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. In het buurtkantoor zijn tekeningen te zien van de situatie, zoals de tijdplanning van sloop en /of renovatie of nieuwbouw

De openingstijden zijn op maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en dinsdagavond van 18.30 tot 20.30 uur en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

image0011

Delen
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail